31 Mayıs 2016 Salı

Bus Rush Hile - Güncel - Videolu Anlatım

 Bus Rush Hile konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu hilede sizlere Bus Rush Hile güncellenmiş versiyonunu tanıtıyoruz arkadaşlar. Her şeyden çnce sitemizdeki hileleri biz yapmıyoruz Bus Rush Hile si gibi daha bir çok hileyi yabancı kaynaklardan çekiyoruz ve türkçeleştiriyoruz. Sonra çalışıyorlarmı diye kontrol ediyoruz ve sitemize ekliyoruz. Oyun gerçekten gerek grafik kalitesi ile gerekse akıcılığı ile olsun oldukça başarılı. Lafı çok uzatmayalım ve oyun hakkında biraz konumaya başlayalım.

Oyundaki en büyük eksikliklerden bir tanesi çok fazla sayıda reklam olması arkadaşlar. Ama genel olarak hızla yayılan ve güncellenen bir oyun olduğunu da ekleyelim. Son olarak oyuna chinatown eklendi. Bonus stage eklendi ve sürekli yeni karakterler ekleniyor. Oyun son olarak 23 mayıs tarihinden güncellendi bir dahaki güncellenemey kadar bzim hilemizi aktif olarak kullanabilirsiniz yani. Bu arada trivia crack hile oyun hilemizi de tavsiye ediyoruz.

Bus Rush Hile oynu şu ana kadar 50M e yakın yüklenme gerçekleştirdi ki bu gerçekten çok yüksek bir rakam. Oyunu oynayabilmeniz için 2,3 veya yukarı android sürümüne ihtiyacınız var. İöerik değerlendirmeleri pegş 3 tarafından yapılıyor.

Uygulama içinde alışveriş yapan insanlar 3 ile 240 tl arası para ödüyorlar ama siz bu paraları ödemek zorunda değilsiniz.  :ünkü siz bizim hilemizi kullanacaksınız.

Oyun genel oalrak bir koşu oyunduur ve çılgın değişik senaryolarla görevlerinizi tamamlamaya çalışıyorsunuz.  Oyunda otobüs çevrelerinde parklarda metro tepelerinde koşuyorsunuz nerdeyse sınırı yok gibi hissediyorsunuz.

Özellikler:
- Seçtiğiniz ve şehir sörf için 10 karakter!
- 14 Büyük derileri favori karakterin görünümü değiştirmek için!
- İnanılmaz güç-up: sikke mıknatıs, jetpack, süper atlama, skor çarpan ve hava sörf tahtaları!
- Farklı senaryolar oynamak için Şehir, metro, orman ve plaj.!
- Kamyon, otobüs ve metro önlemek için trenler!
- Engel-kaçmak Çok eğlenceli!
- Günlük hediye!

0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers