31 Mayıs 2016 Salı

Güncel Hile ve videolu anlatımlar hakkında

             Arkadaşlar sitemizdeki hilelerin hepsi güncel ve çalışmaktadırlar. Sadece sizden istenenleri eksiksiz yerine getirmeniz gerekiyor. Eğer verdiğiniz bilgiler yanlış olursa malesef hilenin tutarını alamassınız. Biz bu hizmetimiz karşısında hiçbirşey kazanmıyoruz. Bizim tek kazandığımız misafirlerimiz. Sizinle birlikte sitemiz büyüyor ve daha bilinen kullanışlı bir site oluyor amacımız da tam olarak bu.

            Her şey bu kadar basit ve özel bizim sitemizde arkadaşlar. Her hangi bi hile çalışmıyor ya da herşeyi doğru yaptıgımızı dusunuyorsunuz ama hile tutarlarınız size gelmiyorsa yorum kısmından bunu belirtmelisiniz. Boylece hemen düzeltebiliriz. Sizden sonra bu hileyi arayan arkadaşların zamnını çalmamış oluruz en ağzından bu yontem ile.

           Hileyi talimatlara uydunuz yinede olmuyorsa yorum kımsından skype adresınınızı ıceren bır yardım talep yorumu atabilirsiniz. Skype dan size en kısa sürede dönülüp yardım edilecektir.

            Bu yazıyı sitemizin amacını ve görevlerimizi sizin ve bizim neler yapmamız gerektiğini açıklaması adına yazıyorum. Siz bizim için .ok değerlisiniz sitemizin var olması adına size ihtiyacımız var. Sitemizden en çok trivia crack hile konuları ve clash royale hile konuları bulunmaktadır ki bundan daha doğal birşey olama türkiye de şuan en çok oynanan iki oyundan bahsediyoruz.


0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers