30 Mayıs 2016 Pazartesi

Smash Hit hile - Güncel Denendi - Videolu Anlatım

          Smash Hit hile konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu hile ile oyunu çok daha basit ve eğlenceli bir şekilde oynamanızı hedefliyoruz. Her şey sıra sıra şimdi Smash Hit hile oyunundan bahsedelim biraz isterseniz. Smash Hit hile oyunu görsel açıdan rakiplerinin oldukça üzerinde olan bir oyun ki bu da puanlamasının neden bu kadar yukarıda olduğunu açıklıyor. Her şey bir yana bu oyunda zamanlama ve konsantrasyon çok önemlidir. Oyundaki asıl amaç ise metal topları kullanarak camları parçalamak. Bunu yaparken yeri geliyor 5 duyunuzuda kullanmanız gerekiyor çünkü oyun ses ve grafikleri koordineli bir şekilde ilerliyorlar. Eğer bunu beğenmesseniz trivia crack hile konumuzada göz atabilirsiniz.



Hile türkçeye çevrilince sitemize eklenecektir anında. Takipte kalın . Teşekkürler

Smash Hit metal bilyeler ile karşınıza çıkan cam duvarları ve objeleri kırarak ilerleyeceğiniz bir oyundur. Smash Hit geliştirilmesinden itibaren gerçekten çok yayılmış bir oyun, diğer oyunlardan çok farklı bir yapısı olduğunu da söylemeden edemeyeceğim. Mantık itibariyle oyun sürekli olarak durmadan akıyor ve karşınıza hiç bilmediğiniz yerlerden camlar çıkıyor. Ekranda camı vuracak şekilde bölgelere basarak bilyeleri yolluyorsunuz ve camın kırılmasını sağlıyorsunuz. Fakat oyun o kadar basit değil, her cam tek bir bilye ile kırılmayabiliyor. Hatta bazı camları kırmakta zorluk bile çekebiliyorsunuz yegenler.

İndirmeniz üzere size sunduğum Smash Hit sınırsız top hileli apk dosyası ile atacağınız toplar hiç tükenmediği için oyunu daha keyif alarak oynayabilirsiniz. Dışarıdan göründüğünde çok gereksiz bir oyun gibi görünse de başına oturduğunuzda adeta büyüleniyorsunuz ve bırakamıyorsunuz. Öyle de illet bir şey işte, bende anlamadım. Hadi sizde indirin oynayın işte ya.


0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers