9 Haziran 2016 Perşembe

Slither.io hile - Videolu Anlatım - Güncel

       Slither.io hile konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu hile ile  oynundan aldığınız eglence keyfini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Slither.io hile son zamanlardaki en hızlı yükselen oyunlardan bir tanesi eskiden özellikle 3310 döneminde çok ünlü olan yılan oyunun günümüz versiyonu diyebiliriz bu oyun için. Oyun aynı anda bir çok kullanıcı tarafından bir arenada yılanları kontrol etmek üzerine kurulu bir platformda çalışıyor. başka bir yılana çarptığınızda patlıyorsunuz ve diğer yılanlar sizden gerşye kalanları yiğerek büyüyorlar. Tabi bu esnada birbirlerine çarpma ihtimallerine en üst seviyeye çıkmış oluyor bu da oyunu heyecanlı ve oynanabilir kılan yanlarından bir tanesi zaten .

      Oyun dediğim gibi kısa bir süre içerisinde 1,5 M kullanıcıya ulaştı ve hemen hemen herkes tarafından beğenildi. bu demek oluyor ki oyun hızla yükselmeye ve daha fazla kişiye hitap etmeye devam edecek. Slither.io hile konusuna biz ise oyundan daha fazla zevk almanızı sağlamak amacıyla yapıyoruz. Hilenin kötü bir tarafı yok arkdaşlar. Daha afilli yılanlarınız oluyor. Daha hızlı oluyorsunuz daha çabuk büyüyorsunuz. Yani aslında oyuna çok büyük bir etkisi yok diğerlerinden bir adım önde olacaksınız sadece.

     Slither.io hile oyunu ve hileyi yaptıkdan sonraki görüslerinizi lütfen yorum kısmından paylaşmayı unutmayın bizimle. Bizde sizin teşekkürleriniz ve güzel duygularınız için bu işlele uğraşıyoruz arkadaşlar. Slither.io hile konusunu okunuz teşekür ederiz.

0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers