9 Haziran 2016 Perşembe

Trivia Crack Hile En Son Çıkan Videolu Anlatım

Trivia Crack Hile konusunda tekrardan merhaba arkadaşlar. Trivia Crack Hile uzun zamandır yeni hile bulamıyorduk. Trivia Crack Hile konusunda uzun araştırmalar sonunda yeni bir hile bulabildik. Trivia Crack Hile konusunda şunu söyleyeblirimki oyun çok popüler oldu ve hemen fixliyorlar artık hileleri bu nedenle hilelerin ömürleri kısa oluyor. Biz özellikle rusya ve uzak doğdudan hileleri bulup çevirmeye çalışıyoruz ama onlarında dilleri gerçekten zor oluyor. Neyse konumuza geri dönelim.

Trivia Crack Hile yeni bir videolu anlatım hazırladık sizleri için. Güncel ve tamamen güvenli olan bu yöntem ile oyunda artık beklemek zorunda kalmayacaksınız. Beklemeden istediğinizle istediğiniz zaman bilgilerinizi kültürlerinizi yarıstırabileceksiniz. Trivia Crack Hile oyununu bende çok seviyorum ve bir yerden sonra bağımlısı oluyorsunuz zaten. Oyun hakkında konuşım biraz.

Trivia Crack Hile oyunu özellikle son 5 aydır patlama yapan bir oyun. Aslında daha çncesinden beri marketlerde bulunuyordu ama özellikle internet fenomenlerinin paylaşımları ile oyun inanılmaz bir büyüme gösterdi ve şuanki konumu türkiyede en çok oynanan oyun. Böyle olması ile gurur duyuyoruz bizde.

Trivia Crack Hile oyunundan basitce bahsetmemiz gerekirse oyun tamamen kişilerin birbirleri ile yarışarak genel kültürlerini arttırma üzerine kurgulanmış bir oyun bence çok başarılı ve her eferindne söylediğim gibi eğitim kurumlarında da kullanılması gereken bir oyun nasıl olsa herkese tablet verilmeye başlandı herkesin akıllı cep teleonları var artık. Bu oyun ile sınıftaki 20 kişi aynı anda birbirlieri ile yarışabilirler bu sayede öğretmenleri tarafından ödül kazanabilirler. Benimde ası mesleğim ögretmenlik. Kesinlikle Trivia Crack Hile oyununun çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Trivia Crack Hile oyununu ilk defa duyanlar olabilir oyun ios android ve pc ve tabletlerde oynanabiliyor. Türkiyedeki en popüler oyun şuanda. hilesizde sadece tabiki bizim sitemizde.

Trivia Crack Hile için yorum kısmından teşekkür etmeyi lütfen unutmayınız. Hilemizi yakın arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Teşekkürler

TRIVIA CRACK HILESI - GÜNCELLENME TARIHI 09.06.2016


1 - Oyunu kapatın ve aşağıdaki Trivia Crack Hilesi butonuna tıklayın.

2 - Kullanıcı adınızı , Can ve Coins tutarını belirtin.

3 - Generate tuşuna basın ve bırakın hile görevini yapsın.

4 - Human Verication onaylaması gelecektir. Genelde bir program indirtirler.Tamamen ücretsizdir. Google işleri işte.

5- Hepsi bu kadar Human Verication onaylamasını yaptıktan sonra hileniz otomatik olarak yüklenecektir hesabınıza.

6 - Yorum kısmına Teşekkür yazın ki ilk defa okuyanlar hile hakkında süpheye düşmesinler.


3 yorum:

Muhammed Astek dedi ki...

konuyu bekliyordum gelir gelmez denedim oldu çok saol birader

Mühsin Teker dedi ki...

çok teşekkürler aielcek oynuyoruz beraber hic ara vermeden artık

Burak Kemlice dedi ki...

saol birader güzel hile güzel paylasım

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers